Forum "Adio Candida!"

Discuta pe forum, pune intrebari si exprima-ti opinia in pareri si comentarii despre "Adio Candida" - cea mai avansata metoda de tratament pentru candida!
Testeaza fara sa risti niciun ban, timp de 30 zile, sistemul de tratament Adio Candida! Clic Aici!

Ce este candida?

joi, 5 aprilie 2012

Candida este o afectiune (micoza) ce apare din cauza unei ciuperci numita Candida Albicans
Candida Albicans este o bacterie prietenoasa, benefica organismului in identificarea si eliminarea altor bacterii cu potential de imbolnavire. Prin urmare, in stadiul de bacterie, Candida Albicans este folositoare organismului.

Daca organismul nostru mentine un echilibru intre mediul acid si mediul alcalin iar sistemul imunitar este puternic si eliminarea toxinelor din organism (detoxifierea) se produce eficient, Candida Albicans isi va pastra un nivel optim si, asa cum spuneam, va continua sa fie o bacterie folositoare pentru organism.
In momentul in care organismul nostru este slabit, se produc dezechilibre intre mediul alcalin si cel acid, sistemul imunitar este mai putin eficient iar detoxifierea naturala nu mai este completa, populatia de candida creste si bacteria prietenoasa devine o ciuperca ce se imprastie in intreg corpul aparand infectia cu candida (candidoza) cu manifestari nesuferite si aparent de nevindecat.
Spun "aparent" pentru ca acum este posibila si vindecarea permanenta de candidoza - afla mai multe despre unicul sistem de tratament care garanteaza vindecarea permanenta de candida

Ai intrebari sau pareri despre candida si candidoza?

Te asteptam pe forum cu pareri si comentarii.

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu