Forum "Adio Candida!"

Discuta pe forum, pune intrebari si exprima-ti opinia in pareri si comentarii despre "Adio Candida" - cea mai avansata metoda de tratament pentru candida!
Testeaza fara sa risti niciun ban, timp de 30 zile, sistemul de tratament Adio Candida! Clic Aici!

Tratamentul Adio Candida e bun si pt gardnerella vaginalis?

miercuri, 11 aprilie 2012

Metoda de tratament Adio Candida functioneaza si pentru gardnerella vaginalis? Va intreb aceasta pentru ca scurgerile, mancarimile si iritatiile sunt cam aceleasi ca si la candidoza?

intrebare referitoare la Adio Candida adaugata de Elena P din Craiova

5 comentarii:

 1. Candidoza si gardnerella vaginalis (vaginita bacteriana) sunt doua afectiuni diferite, Elena.
  In cadrul studiilor si cercetarilor efectuate pentru elaborarea sistemului de tratament Adio Candida nu au fost luate in calcul efectele procedeelor Adio Candida asupra vaginitei bacteriene, gardnerella vaginalis.
  Cu toate acestea, gardnerella vaginalis ca si infectia candida au printre factorii declansatori si dezecilibre ale aciditatii (PH-ului)
  Prin urmare, este foarte posibil (din punct de vedere teoretic) ca metoda Adio Candida sa previna aparitia infectiei gardnerella vaginalis.

  RăspundeţiȘtergere
 2. Multumesc!
  O sa merg la medic; Cartea Adio Candida oricum intentionez sa o iau (chiar daca nu prea ma incred eu ca pot face ceva doar cu niste sfaturi... dar incercarea moarte n-are...)

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu riscati nimic! Daca rezultatele nu va satisfac deplin, in baza garantiei de 30 de zile va sunt restituiti banii iar dvs va pastrati cartea "Adio Candida" si bonusurile

   Ștergere
  2. Elena daca poti sa bagi id`ul meu de mess ! f.moxu@yahoo.com ! te rog frumos

   Ștergere
  3. Pot plati cartea cu credit de pe telefon ?:>

   Ștergere